rapsody.jpgHS Koulutukset

Haluatko tehdä kampaamostasi kilpailukykyisemmän ja tehokkaamman? Parantaa teknisiä taitojasi? HS koulutukset auttavat sinua kasvattamaan ammattitaitoasi ja antaa sinulle parhaimmat välineet tukemaan yritystäsi. Ohessa löydät kurssimahdollisuuksia ja sähköpostitse tai puhelimitse kerromme mielellämme lisää!

Basic värit

Kurssin tavoitteena on tarjota tarpeelliset tiedot turvallisten värihoitojen suorittamiseksi kampaamossasi. Värien peruskäsitteet selvitetään yhdessä oikeiden tuotteiden kanssa, jotta saavutamme halutun tuloksen.

Basic leikkaukset

Sisältää leikkaustekniikan oppimisen sekä parhaimman työratkaisun tunnistamisen. Selvitetään sopivimmat ratkaisut asiakkaan hiuksen ja kasvonpiirteiden mukaan. Esitellään työvälineet sekä milloin ja miten niitä käytetään.

Föönaustekniikka-kurssi

Käydään läpi, miten optimoit tyylin ja pienennät ajankäyttöäsi.

Värjäyksen muotivirtaukset

Hankitaan itseluottamusta värjäyksen hallintaan. Kerromme ja näytämme innovatiivisia raidoitustekniikoita.

Voluumitekniikat

Innovatiivisia tekniikoita luomaan voluumia miellyttämään jopa kaikkein vaativimpia asiakkaita. Suoristamisen ja kiharruksen peruskäsitteet esitetään yhdessä sopivimpien tuotteiden kanssa.

Advanced leikkaukset

Nykyaikaisten leikkaustekniikoiden sekä muotoilutuotetekniikoiden kehittynyt osaaminen. Saadaan luotua henkilökohtaisia ajan tasalla olevia leikkauksia kuiviin hiuksiin.

Miesten muoti

Matka miesten hiusmuodin uumeniin. Opetellaan suosituimmat leikkaukset ja niihin tarvittavien välineiden käytön.

Fashion Styling

Uusia ideoita ja ehdotuksia tuoreimmista muodin muutoksista. Muotitrendien analyysiä ja arviointeja. Osallistuja oppii muotoilun tekniikoita ja käyttöön otetaan sopivimmat laitteet voidakseen toteuttaa tyylejä, jotka ovat kuuminta hottia juuri nyt!

Juhlakampaukset

Lukuisia mielenkiintoisia ideoita kampaamosi valikoimiin. Käymme läpi erilaisia tyylejä juhlii ja iltamiin.

Hääkampaukset

Solmituista kampauksista löysiin tyyleihin. Hienostunu, romanttinen, klassinen morsian: pelataan isoilla volyymeilla. Lineaariset pohjat tai aaltoilevat muodot. Trendikäs morsian: kokeillaan monimutkaisemmilla ja korkeammilla tyyleillä, joissa käytetään mm. hiuskoristeita.

Hoitolinja

Esittelyssä Mediter-hoitolinjasto ja sen erityinen "vihreä mieli" filosofia. Analysoidaan hiusten sekä päänahan kunto ja katsotaan parhaimmat kampaamo ja kotihoito vaihtoehdot, huomioiden asiakkaan terveyden ja kauneuden tarpeet.

Markkinoinnin työkalut ja välineet hiusalan ammattilaisille

Käydään läpi mm. mikrokameran hyödyntäminen.

Konsultointi

Kehityksen eväät

Tähtää parantamaan henkilökohtaisia voimavaroja ja motivaatiota. Tehtävänä auttaa sinua päivittäisistä tehtävistä oikealla energialla ja kirkkaalla mielellä.