"Perinteiset ripset"

Perinteiset tekoripset ovat kiinnitetty nauhassa tai nipuissa suoraan ripsiin. Liima kuivuu kovaksi klimpiksi sekä aiheuttaa kutinaa ja ärsytystä.

Eikä pelkästään se, että ne näyttävät luonnottomilta, ne myös tuntuvat raskailta ja epämukavilta. Onhan ne helppo itse kiinnittää, mutta saat niillä vain hetkellisen tyydytyksen. Näillä ripsillä et voi uida tai käydä suihkussa eivätkä ne näytä kauniilta yön jälkeen.

StyleLashes

StyleLashes ripset ovat painottomat sekä erittäin luonnollisen näköiset, eikä niitä voi verrata perinteisiin tekoripsiin. Ripset kiinnitetään yksittäin yksittäisiin ripsiin.

StyleLashes ripsipidennykset ovat kestävät, turvalliset, hygieeniset ja kiinnitysmenetelmä takaa loistavan asiakastyytyväisyyden. StyleLashes ripsemme ovat tummempia kuin omat ripset, joten niihin ei ole välttämätöntä käyttää ripsiväriä. Voit käydä suihkussa, harrastaa liikuntaa, nukkua ja tirauttaa pikku kyyneleetkin menettämättä ihania, puoleensa vetäviä ja houkuttelevia StyleLashes ripsiä.

StyleLashes pidennykset tekee aina koulutuksemme käynyt ammattilainen. Näin takaamme huippukestävyyden ja luonnollisen lopputuloksen.

Ripsipidennykset kestävät jopa 2 kuukautta riippuen siitä, mikä on ripsien oma kasvukierto. Huolto on hyvä tehdä kuitenkin 3-4 viikon välein, jotta säilytät samanlaisen katseen kuin filmitähdillä.Saat kohotetun ja tehostetun katseen ja olet upea 24h vuorokaudessa!


Volyymikoulutus

Russian volyymikoulutus